Ben jij dit weekend bij de klassieker op Sportpark Middelmors tussen Rijnsburgse Boys – Quick Boys? Reis je Ter Leede achterna richting Overijssel? Of stond je om 9.00 uur al bij je zoontje of dochter voetbal te kijken?  Jullie maken de voetbalregio tot wat hij is. Een schitterende plek voor jong en oud. En wij willen daar graag bij zijn.

Wij willen zien hoe leuk jullie het zelf hebben. Vandaar dat we het ‘moment van de week’ weer terug laten komen op onze website. Het is een nieuwe variant van de ‘foto van de week’, die enkele jaren geleden al op Voetbal in de Bollenstreek verscheen.

Tussen jullie in
De online wereld is binnen no-time aan het veranderen. Hetzelfde geldt voor het gebruik van social media. Met onze mobieltjes in de hand zijn we overal dichtbij. En Voetbal in de Bollenstreek wil daar graag tussen staan, met jullie hulp!

Met dank aan Equipo Voetbalreizen kunnen wij elke maand een voetbalreischeque ter waarde van €100,-. uitdelen. Maar wanneer kan je die nou winnen?

Heb jij een foto of video van een doelpunt, een redding, het juichen tijdens een wedstrijd, een stadionbezoek, de beste vrijwilliger van je club? Stuur ze naar redactie@voetbalindebollenstreek of naar ons mobiele nummer: 0624758997

Elke week maken wij een selectie van maximaal drie foto’s of video’s en zetten die op Facebook en Instagram. Het moment met de meeste likes binnen twee dagen is de winnaar van de week. Die maken wij dus op donderdagochtend bekend. Aan het einde van de maand, hebben we dan een paar weekwinnaars die doorgaan voor het ‘moment van de maand’. De winnaar krijgt de cheque van Equipo Voetbalreizen.

Vermeld wel je naam bij de foto of video die je naar ons stuurt. Mocht je de maandwinnaar worden, dan neemt de redactie contact met je op. De lijnen zijn geopend.

Lees ook:

POPULAIRE BERICHTEN