Rijnsburgse Boys heeft de contracten van Tillema, Gielisse en Ossevoort verlengd. Dat maakte de club bekend op de eigen website. Tillema blijft twee jaar langer op de Middelmors, Gielisse en Ossevoort hebben voor één jaar bijgetekend. Met deze drie spelers er bij, heeft Rijnsburg met pas vier spelers verlengd. Voor de winterstop zette Jeroen Hessing zijn handtekening onder een nieuw contract.

Joël Tillema (foto: meest rechts van drietal Rijnsburgers) kwam afgelopen zomer over van Spakenburg. Daarvoor speelde de rechtsback van Rijnsburg voor Scheveningen, ADO Den Haag, Ajax en RVC. Ook Roderick Gielisse speelt dit jaar voor het eerst bij Rijnsburgse Boys. Voordat hij op de Middelmors belandde stond hij onder meer voor Sparta Rotterdam, FC Dordrecht en ADO Den Haag in het veld. De verdediger stond voor de winterstop noodgedwongen een aantal maanden aan de kant. Hij liep in de wedstrijd tegen Kozakken Boys eind oktober een blessure op, waarmee hij zo’n twee maanden in de lappenmand zat.

De 20-jarige Niek Ossevoort speelt ook pas een half seizoen in Rijnsburg. De linksback maakte in de eerste wedstrijd na de winterstop zijn competitiedebuut voor Rijnsburgse Boys tegen Barendrecht. Ossevoort speelde in het verleden bij NAC Breda, Feyenoord, Ajax en ARC.

Jongeneelen (Katwijk), Prijs (Koninklijke HFC) en Verdam (Koninkklijke HFC) komen de Rijnsburgers volgend jaar versterken.

Foto: Hans Heemskerk

POPULAIRE BERICHTEN