In navolging van de indelingen voor de hoogste drie amateurniveaus is door de KNVB vrijdag ook het concept speelschema bekendgemaakt. FC Lisse en FC Rijnvogels – kampioenen van de Derde Divisie en de Hoofdklasse A – openen hun avonturen een afdeling hoger met respectievelijk een uitwedstrijd bij Jong Sparta en een thuisduel met Hoek. De eerste Katwijkse derby staat gepland voor 10 september op Nieuw Zuid: Quick Boys – Katwijk.

Amateurkampioen Katwijk opent het seizoen op 20 augustus op de eigen Krom tegen Jong FC Volendam. Een week later staat de eerste derby op het programma: Noordwijk – Katwijk.

VVSB, dat tegen zijn wil is ingedeeld in de zondagse Derde Divisie, begint met een uitwedstrijd bij Quick. In Den Haag zwaait voormalig trainer van de paarsgelen, Paul van der Zwaan, de scepter.

Een week na de Tweede Divisie en de Derde Divisies beginnen ook de Vierde Divisies, qua naamgeving de opvolger van de Hoofdklasse(s). SJC trapt op zondag 28 augustus af tegen Alphense Boys.

Openingswedstrijden regioclubs uitkomend op Divisie-niveau: ⤵️

20 augustus
Katwijk – Jong FC Volendam
Rijnsburgse Boys – Scheveningen
Jong Sparta – FC Lisse
TEC – Quick Boys
HHC Hardenberg – Noordwijk
GVVV – Ter Leede
FC Rijnvogels – Hoek

21 augustus
Quick – VVSB

28 augustus
SJC – Alphense Boys

Bekijk hieronder het conceptprogramma van de Tweede Divisie, de zaterdagse en zondagse Derde Divisie en de Vierde Divisie waarin SJC uitkomt.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: KNVB maakt indeling topamateurcompetities bekend: VVSB ingedeeld in zondagse Derde Divisie B


POPULAIRE BERICHTEN