Quick Boys kan dit seizoen geen plezier beleven aan Jos van Beuningen. De aangetrokken verdediger kampt met klachten aan zijn heup en kan daardoor deze voetbaljaargang niet in actie komen. Dat heeft Quick Boys zaterdag bekendgemaakt. Van Beuningen, die eerder zeven seizoenen voor Rijnsburgse Boys speelde, staat op de wachtlijst voor een operatie.

Van Beuningen keerde in maart terug in Nederland na een studieavontuur in Indonesië. De verdediger had in Azië zijn conditie op peil gehouden en was vastberaden om topfit aan het seizoen te beginnen. “Het is voor hem een enorme klap dat een ernstig probleem met het heupgewricht nu roet in het eten gooit”, meldt Quick Boys in een verklaring op de website.

Quick Boys heeft meteen adequaat gereageerd op het wegvallen van Van Beuningen met het aantrekken van Gerard Aafjes. De clubloze oud-prof komt de Katwijkse defensie versterken. Aafjes (29) speelde in het betaalde voetbal voor FC Volendam, MVV, PEC Zwolle, het Schotse Falkirk FC en het Deense Vejle BK. De afgelopen periode hield hij zijn conditie op peil bij Team VVCS, het elftal dat bestaat uit profspelers zonder contract. 

POPULAIRE BERICHTEN