Terug uit de lange winterstop: het Equipo Voetbalreizen Moment van de Week. De telefoon trilde het afgelopen weekend lekker door. Dankzij jullie inzendingen kregen we een lekker inkijkje in jullie voetbalweekend. Van Kagia tot Valken ’68, van vv Noordwijk tot FC Lisse. 

Uiteindelijk hebben wij binnen de redactie weer een selectie gemaakt uit jullie grappige, mooie of vooral briljante inzendingen. Blijf ze ook komend weekend insturen, ook al ligt het voetbal misschien wel een klein beetje stil. Jullie hebben vast nog wel wat op de planken liggen. Zit je er deze week niet tussen? Niet getreurd, misschien volgende week wel.

Voor nu mogen jullie een keuze gaan maken tussen de drie inzendingen van deze week. Je krijgt nu 24 uur de tijd om je stem uit te brengen op Facebook, Twitter en Instagram. De winnaar doet mee voor de prijs aan het einde van de maand. Vorige week won het ‘wel of niet buitenspel-moment’ van Kagia het ‘Equipo Voetbalreizen Moment van de Week’. Wie gaat er deze week met de weekwinst vandoor?

Moment 1: ‘Koekoek! In de winkelhaak’

Deze fantastische pegel komt uit de wedstrijd Noordwijk JO11 – Ter Leede JO11. De goal deed ons een beetje denken aan AZ-speler Oussama Idrissi die tegen RKC Waalwijk op bijna identieke wijze scoorde. Die goal ging bijna ‘viral’. Lukt dat met deze ook? Inzender: Raymond

Moment 2: ‘Zlatanesk’

Dit deed Zlatan Ibrahimovic in z’n beste dagen! Nu is de goal ook zichtbaar op de Katwijkse velden. In de wedstrijd van Valken ’68 MO11 – Quick Boys MO11 scoort een Quick Boys-speelster op wel heel mooie wijze.  Inzender: Jaco van Rijn

Moment 3: ‘Keeeeepertje, wat doe je nu?’

Voor een keeper is dit natuurlijk een moment om direct te willen vergeten. De timing van de foto daarentegen is wel briljant. De spelers kijken nog verwachtingsvol richting de goalie, die op dit moment zelf al het liefst zo snel mogelijk van het voetbalveld wil verdwijnen. Zoveel emoties in één kiekje tijdens Rijnsburgse Boys 3 tegen FC Oegstgeest 2! Inzender: Pauline Ouwersloot

Uitleg
Laat ons weten wat jullie ‘Equipo Voetbalreizen moment van de week’ is! Stemmen kan via Instagram. Like de foto of het moment van jouw keuze. Of laat in de comments achter op Facebook of Instagram welk ‘moment’ jij het meest tof vindt. Donderdag bepalen we aan de hand van de comments en de likes wat het moment van de week is. De weekwinnaar gaat naar de finaleronde aan het einde van de maand. De winnaar wint een waardecheque van Equipo Voetbalreizen.

Bij Equipo boek je binnen enkele minuten jouw complete voetbalreis. Jij kiest de wedstrijdkaartjes, het hotel en de vlucht. Alles is aan te passen naar je eigen voorkeur, dus je bent en blijft de baas over je eigen voetbalreis. We verzorgen voetbaltrips naar de grote Europese voetballanden zoals Spanje, Italië, Engeland, Duitsland en Portugal. Liever op voetbalreis naar jouw favoriete club? Wat dacht je van toppers als FC BarcelonaLiverpoolTottenham HotspurReal Madrid of ArsenalGenoeg landen om te bezoeken en genoeg voetbalwedstrijden om te beleven.

POPULAIRE BERICHTEN