De eerste selectie van het ‘Equipo Voetbalreizen Moment van de Week’ ging vorige week voortvarend van start. Met meer dan 750 stemmen overall willen we nog net niet roepen dat de filmpjes en foto’s ‘viral’ zijn gegaan. Tijd om de tweede selectie van de maand online te gooien. Nu is het weer jullie beurt, om jullie voorkeur te geven.

We hebben drie filmpjes van jeugdwedstrijden voor jullie geselecteerd. Ook al werd er deze week weinig gespeeld vanwege vakantie en carnaval: we moesten toch weer een selectie maken uit alle inzendingen. We schieten van Hillegom naar Rijnsburgse Boys en weer terug naar FC Lisse deze week. Gaat jouw voorkeur uit naar een mooie goal, of een gevalletje ‘Maradonna’?

Equipo Moment 1: inhouden en schieten

Deze mooie actie komt bij sv Hillegom JO-11 vandaan. Een prachtige goal waar de techniek vanaf druipt. Vooral het eerst inhouden en daarna alsnog doeltreffend uithalen, zorgt voor een applaus aan de zijlijn. De goal werd gemaakt door Jim Jansen. (Ingestuurd door: Remona)

Equipo Moment 2: door de wind gedragen

Wat moet je als voetballer doen als je de bal vlak voor je neus de andere kant op ziet gaan. Met de verschillende stormen van de afgelopen weken; Ciara, Dennis en Ellen, hebben alle voetballers de laatste tijd nogal wat wind voor de kiezen gehad. Je kan natuurlijk altijd proberen op z’n ‘Maradonna’s’ te scoren met de hand. Een goed idee? Als de scheidsrechter het niet ha(n)d gezien, misschien. (Ingestuurd door: Freek)

Equipo Moment 3: in tweede instantie

De eerste corner kende geen succes. Maar Anouk Hermans bedacht zich geen moment om alsnog uit te halen toen de bal opnieuw voor haar voeten kwam. Of was het eigenlijk een voorzet? De bal draait in ieder geval prima binnen bij de meiden van FC Lisse (Ingestuurd door: Catelijne)

Uitleg
Laat ons weten wat jullie ‘Equipo Voetbalreizen moment van de week’ is! Stemmen kan via Instagram. Like de foto of het moment van jouw keuze. Of laat in de comments achter op Facebook of Instagram welk ‘moment’ jij het meest tof vindt. Donderdag bepalen we aan de hand van de comments en de likes wat het moment van de week is. De weekwinnaar gaat naar de finaleronde aan het einde van de maand. De winnaar wint een waardecheque van Equipo Voetbalreizen.

Bij Equipo boek je binnen enkele minuten jouw complete voetbalreis. Jij kiest de wedstrijdkaartjes, het hotel en de vlucht. Alles is aan te passen naar je eigen voorkeur, dus je bent en blijft de baas over je eigen voetbalreis. We verzorgen voetbaltrips naar de grote Europese voetballanden zoals Spanje, Italië, Engeland, Duitsland en Portugal. Liever op voetbalreis naar jouw favoriete club? Wat dacht je van toppers als FC BarcelonaLiverpoolTottenham HotspurReal Madrid of ArsenalGenoeg landen om te bezoeken en genoeg voetbalwedstrijden om te beleven.

POPULAIRE BERICHTEN