Vorige week gaf Tomas Arroyo een zeer geslaagde aftrap op Snapchat. Hij nam ons account over en gaf een leuk inkijkje in zijn leven en achter de schermen bij Ter Leede. Een geslaagd experiment dat we graag voortzetten. Daarom geeft Arroyo het stokje over aan niemand minder dan Jop Verhagen van FC Rijnvogels.  

Verhagen kwam afgelopen zomer over van RKAVV en beschikt naast zijn voetbalkwaliteiten ook over een gezonde dosis hersenen. De vleugelaanvaller uit Leidschendam is in het bezit van een Master- en Bachelordiploma. Bovendien is hij al enkele jaren op Snapchat actief. Kortom, wederom een prima kandidaat.

Volg dus vanaf vandaag de week van Jop Verhagen. De week daarna wordt het account weer overgedragen aan een andere speler. Wie dat zal zijn is stof voor later. Met de derby tegen Quick Boys voor de deur wordt het een spannende week bij FC Rijnvogels. Hoe gaan de Katwijkers zich voorbereiden? Hoe zien trainings- en wedstrijddagen eruit, en wat doet Verhagen in het dagelijks leven? De aanvaller zal proberen die vragen te beantwoorden.

Onze gebruikersnaam is vidbs. Volgen dus!

Foto: Piet van Kampen

POPULAIRE BERICHTEN