Naast onze verslaggevers laten we de komende tijd ook een aantal (club-)fotografen op het seizoen terugblikken en hun favoriete foto kiezen. Dit kan een actiefoto zijn, een foto die vreugde uitstraalt, of misschien juist iets emotioneels. In aflevering vier Hans Heemskerk, fotograaf van Rijnsburgse Boys. 

Ik maak liever foto’s dan dat ik schrijf en daarom hou ik het kort en krachtig voor deze rubriek. Ik heb voor deze plaat gekozen omdat het technisch een mooie foto is: op het juiste moment genomen en ook qua scherpte erg mooi. Marvin Wijks hangt schitterend in de lucht.

Ik heb gebruik geen heel nieuwe telelens, ook zonder Image Stabilizer erop, en dan vind ik het leuk als de foto’s mooi zijn. Ik heb gelukkig een vaste hand en gebruik nooit een statief uit de hand. Ik vind het gewoon erg leuk om langs het veld te zitten: omdat je dan mooi laag zit. Over deze foto ben ik zeer te spreken.

 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO