FC Lienden hoopt volgend seizoen ingedeeld te worden in de zondagse variant van de Derde Divisie. Dat laat trainer Hans van der Haar weten in Algemeen Dagblad/Rivierenland. De club uit de Betuwe degradeerde afgelopen zaterdag uit de Tweede Divisie na een 0-2 nederlaag tegen ASWH.

Datzelfde lot betrof VVSB ook afgelopen zaterdag. Die verloren op Nieuw Zuid van Quick Boys en degradeerden na drie jaar uit de Tweede Divisie. Direct na afloop liet Arjan Broekhof, voorzitter van de Noordwijkerhouters, weten graag op zaterdag actief te blijven, ook al is VVSB van oudsher een zondagclub.

Wens
Vanwege onder andere het terugtrekken van Jong FC Groningen uit die competitie en het promoveren van Quick Boys en ASWH, zijn er hoogstwaarschijnlijk gaten te vullen in de Derde Divisie Zaterdag. De wens van FC Lienden om op zondag te spelen, kan dus positief uitpakken voor VVSB.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Jong ADO Den Haag is toegetreden tot de voetbalpiramide. De KNVB heeft de beloften uit de Hofstad ingedeeld in de Derde Divisie Zondag.

Foto: Orange Pictures

Bekijk ook: ‘Één-tweetje: ,,Nieuw Zuid was één groot jankfestijn”‘


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 22 jun.
Oefenwedstrijd
Jong ADO Den Haag3-2Rijnsburgse Boys