Op zaterdag 13 december gaat FC Rijnvogels zich inzetten voor het goede doel. De laatste competitiewedstrijd voor de winterstop, een thuisduel tegen Katwijk, wordt aangegrepen om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Juul.

Rijnvogels gaat op verschillende manier geld inzamelen. Zo zal er door een jeugdteam gecollecteerd gaan worden, wordt er een mooi aandenken aan de derby geveild en hoopt Rijnvogels op bijdragen uit alle lagen van de vereniging. Ook wordt de voorverkoop van de loterij gestart, met daarbij prachtige prijzen. Een week later in de bekerwedstrijd tegen Rijnsburgse Boys wordt het totaalbedrag bekendgemaakt.

Sinds maart heeft Rijnvogels een samenwerking met Stichting Juul en het Willem Alexander Kinderfonds (in het LUMC). Beide zetten zich in voor kinderziektes en kinderkanker in het bijzonder. Daar vloeiden al een aantal bijzondere acties uit voort, waaronder de benefietwedstrijd die eind mei in samenwerking met VIDB werd georganiseerd. Een prachtig bedrag van 5200 euro werd opgehaald.

Klik hier voor het bericht over 13 december van FC Rijnvogels op de website.

Klik hier voor een prachtige video-reportage over de benefietwedstrijd.

POPULAIRE BERICHTEN