Nino Roffelsen wordt komende zomer speler van FC Rijnvogels. De middenvelder komt over van Ter Leede, afgelopen seizoen nog competitiegenoot van zijn nieuwe club in de Derde Divisie Zaterdag.

Roffelsen begon met voetballen bij Foreholte, maar werd al snel gescout door Feyenoord. Op Varkenoord doorliep hij bijna de volledige jeugdopleiding, maar tot een doorbraak in de hoofdmacht kwam het niet. Hetzelfde lot was voor hem weggelegd bij ADO Den Haag en Sparta, waar Roffelsen voor de beloften uitkwam.

Laat aangesloten op de Roodemolen
De nu 25-jarige Roffelsen belandde in de zomer van 2020 bij Noordwijk, maar kreeg vervolgens de kans om in Finland aan de slag te gaan. Zijn tijd bij RoPS Rovaniemi was redelijk succesvol, maar eindigde abrupt wegens financiële problemen van de club. Roffelsen hoopte daarna tevergeefs op een nieuw profavontuur en sloot in de voorbereiding van dit seizoen aan bij Ter Leede, dat uiteindelijk degradeerde.

In Sassenheim kende de Voorhouter een goede start, maar liep hij al snel een kruisbandblessure op. Rijnvogels meldt dat Roffelsen de eerste maanden van het nieuwe seizoen nog nodig heeft om volledig te kunnen herstellen. De Katwijkse club laat ook weten dat met de komst van Roffelsen de selectie rond is.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Gretige Roffelsen: ‘Ben klaar voor een nieuwe stap’

POPULAIRE BERICHTEN