Het seizoen nadert zijn einde, maar de mooie plaatjes blijven binnenstromen. We hebben daarom weer een fraaie selectie kunnen samenstellen. Welke vind jij de mooiste? 

De winnaar krijgt een heerlijke taart van Bakkerij Gebr. Van Tilburg uit Rijnsburg met daarop de winnende foto. Welke vind jij de mooiste? Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail ([email protected]) of onze sociale media (Facebook, Twitter, Instagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur.

Foto 1: Nooit te oud om te leren!

Het spreekwoord is op een oude fiets moet je het leren, maar bij deze foto geldt vooral het tegenovergestelde. De JO17-1 van Van Nispen toonde zich tijdens de warming-up aandachtig toeschouwer(s) van de allerjongsten bij Quick Boys, de mini’s. Ze volgen bij het landenvoetbal de keeper van Mexico, die de bal uitschiet. En eerlijk is eerlijk: prima stijl, daar kun je best iets van leren. (Foto: ingestuurd door Michel van der Bent)

Foto 2: JUICHEN!

In de schaduw van FC Rijnvogels 1 – Rijnsburgse Boys 1 werd op de Kooltuin nog een titanenstrijd tussen de gemeentegenoten afgewerkt. Eentje die overigens ook in Rijnsburgs voordeel werd beslecht. Rijnsburgse Boys JO9-9 had aan een gelijkspel tegen FC Rijnvogels voldoende voor de titel en slaagde met verve. En dus mocht na de benodigde remise (0-0) GEJUICHD worden, zoals Louis van Gaal zou zeggen. (Foto: ingestuurd door Sandra Noort)

Foto 3: JUICHEN (Deel 2)

Voor Dirk en Sandra de Mooij was het een mooi weekend. Zowel hun zoon als dochter hadden iets te vieren, met FC Rijnvogels JO11-1 en MO11-1. Omdat het moeilijk kiezen is, kregen we van beide teams mooie foto’s. Onze keuze viel uiteindelijk op JO11-1. Een 0-6-derbyzege op Katwijk mag natuurlijk gevierd worden. (Foto: ingestuurd door Marja de Mooij)

POPULAIRE BERICHTEN