Een ‘Foto van de Week’ special, deze aflevering staat namelijk in het teken van kampioenen. Vorige week was er geen ‘Foto van de Week’, dus ook geen winnaar. Een nieuwe week, dus nieuwe ronde, nieuwe kansen. In deze rubriek worden drie platen van het afgelopen weekend geselecteerd die strijden om de titel ‘Foto van de Week’. Dit kunnen foto’s zijn van selectie-elftallen, niet-selectieteams, jeugdteams, damesteams en supporters. 

Hieronder vind je de drie genomineerde foto’s, jullie rest alleen nog te stemmen. Welke foto vind jij de mooiste?


Stemmen kan via de mail ([email protected]) of via social media (Facebook en Twitter). Stemmen kan tot donderdag 23:59 uur. Vrijdagochtend maken wij de winnaar bekend.


Foto 1: FC Rijnvogels JO18-1 gaat dankzij kampioenschap naar Divisie-voetbal

rijnvogels jo18-1 kampioen

De jongens van FC Rijnvogels O18-1 zijn afgelopen weekend kampioen geworden in de Hoofdklasse. Hierdoor gaat het hoogste jeugdteam op de Kooltuin volgend seizoen op Divisie-niveau spelen.  (Foto: ingestuurd door Miranda van Rijn)

Foto 2: Katwijk O13-1 pakt het kampioenschap uit bij Ter Leede

Katwijk onder 13-1 kampioen

De O13-1 van VV Katwijk won afgelopen zaterdag uit bij Ter Leede (1-3) en is daardoor niet meer te achterhalen voor de concurrentie. Na afloop werd dit gevierd met rookpotten en een duik in de Sassenheimse sloten. Benieuwd of Katwijk 1 dit goede voorbeeld aankomend weekend opvolgt. (Foto: VV Katwijk Facebook)

Foto 3: Traditiegetrouw een ‘kampioensduik’ voor VVSB JO11-1 

VVSB JO11-1 kampioensduik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De jongens van VVSB O11-1 zijn afgelopen weekend kampioen geworden. Er moest met drie doelpunten verschil gewonnen worden om nummer twee Ter Leede achter zich te houden. En dit lukte! Het werd 5-1 tegen Rijnsburgse Boys en dus was het kampioenschap een feit en werd er traditiegetrouw een duik genomen. (Foto: VVSB Facebook)

Wil je voor de volgende editie ook een foto insturen? Dat kan via [email protected] of via onze redactietelefoon: 0610951629.

Lees ook: Uitslag Foto van de Week: Kampioen in April

POPULAIRE BERICHTEN