Het seizoen nadert zijn einde, maar de mooie plaatjes blijven binnenstromen. We hebben daarom weer een fraaie selectie kunnen samenstellen. Welke vind jij de mooiste? 

De winnaar krijgt een heerlijke taart van Bakkerij Gebr. Van Tilburg uit Rijnsburg met daarop de winnende foto. Welke vind jij de mooiste? Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail ([email protected]) of onze sociale media (Facebook, Twitter, Instagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur.

Foto 1: Even bijkletsen!

Natuurlijk is er rivaliteit tussen vv Katwijk en Quick Boys, zelfs bij de allerjongsten. Maar die is vooral gezond en telt enkel binnen de lijnen. Tijdens het JO6-toernooi van FC Rijnvogels werd er door de Katwijkse rivalen even gezellig bijgekletst. (Foto: ingestuurd door Rene Houwer)

Foto 2: Ontlading!

Mooier kan het niet. In een rechtstreeks duel strijden om het kampioenschap. Op de Elsgeest stond zaterdag een schitterend affiche op het programma. Foreholte MO15-1 had aan een gelijkspel genoeg, terwijl Forum Sport moest winnen. De Voorburgers kwamen goed uit de startblokken, maar Foreholte knokte zich terug. Hier is de ontlading na de 1-1. Het werd uiteindelijk 4-1 en dus mocht de champagne worden ontkurkt. (Foto: ingestuurd door Dick Dijkstra)

Foto 3: ‘Hooppie’!

In dezelfde leeftijdscategorie opnieuw een prachtige juichfoto. Weliswaar een wat ouder beeld, maar niet minder fraai. MO15-1 van FC Rijnvogels viert feest na een treffer tegen FC Lisse. (Foto: ingestuurd door Jan Hogewoning)

Foto 4: Kampioenen!

Niet alleen de MO15-1 van Foreholte mocht de champagne ontkurken. Ook voor het derde seniorenteam was dat het geval, al werd in dit geval vooral de biertank geopend. Van harte mannen! (Foto: ingestuurd door Jeannette Dijkstra)POPULAIRE BERICHTEN