Zoals jullie weten, zijn we bij VIDB van alle markten thuis. Dat bewijst deze selectie voor de Foto van de Week maar weer eens. Met de senioren, de dames en de jeugd zijn alle categorieen vertegenwoordigd. Voor ieder wat wils dus. 

De winnaar krijgt een heerlijke taart van Bakkerij Gebr. Van Tilburg uit Rijnsburg met daarop de winnende foto. Welke vind jij de mooiste? Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail ([email protected]) of onze sociale media (Facebook, Twitter, Instagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur.

Foto 1: Lang leve de polonaise!

Wie wordt hier nou niet vrolijk van? Een prachtige plaatje van de allerjongste generatie voetballers. Ook bij Quick Boys is er een competitie waarbij gespeeld wordt onder de vlag van landenteams. Zo kon het gebeuren dat de kraker Schotland – Zweden op het programma stond op Nieuw Zuid. Een groot feest: niet alleen tijdens de wedstrijd, maar ook daarna. (Foto; ingestuurd door Bram Hoppenbrouwer)

Foto 2: Campionen, olé, olé, olé!

Dat Warmunda Dames 1 kampioen is geworden, zal onze jongere generatie volgers niet ontgaan zijn. Het wel en wee van de Warmondse dames was immers een week te lang volgen via ons Snapchat-kanaal. Uiteindelijk mocht zondag de champagne ontkurkt worden, en volgde onder heerlijke omstandigheden een prachtig kampioensfeest. Gefeliciteerd dames! (Foto: ingestuurd door Debbie de Best)

Foto 3: Respect!

Waar en op welk niveau je ook speelt, sportiviteit hoort altijd voorop te staan. Wat dat betreft geeft Tjeerd van der Zwaan, verdediger van Foreholte, het goede voorbeeld. Na een blessurebehandeling reikt hij arbiter Gossen de hand. Respect! (Foto: gemaakt en ingestuurd door Jeannette Dijkstra)

POPULAIRE BERICHTEN