Zoals jullie weten, zijn we bij VIDB van alle markten thuis. Dat bewijst deze selectie voor de Foto van de Week maar weer eens. Met de senioren, de dames en de jeugd zijn alle categorieen vertegenwoordigd. Voor ieder wat wils dus. 

De winnaar krijgt een heerlijke taart van Bakkerij Gebr. Van Tilburg uit Rijnsburg met daarop de winnende foto. Welke vind jij de mooiste? Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail (foto@voetbalindebollenstreek.nl) of onze sociale media (Facebook, Twitter, Instagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur.

Foto 1: Lang leve de polonaise!

Wie wordt hier nou niet vrolijk van? Een prachtige plaatje van de allerjongste generatie voetballers. Ook bij Quick Boys is er een competitie waarbij gespeeld wordt onder de vlag van landenteams. Zo kon het gebeuren dat de kraker Schotland – Zweden op het programma stond op Nieuw Zuid. Een groot feest: niet alleen tijdens de wedstrijd, maar ook daarna. (Foto; ingestuurd door Bram Hoppenbrouwer)

Foto 2: Campionen, olé, olé, olé!

Dat Warmunda Dames 1 kampioen is geworden, zal onze jongere generatie volgers niet ontgaan zijn. Het wel en wee van de Warmondse dames was immers een week te lang volgen via ons Snapchat-kanaal. Uiteindelijk mocht zondag de champagne ontkurkt worden, en volgde onder heerlijke omstandigheden een prachtig kampioensfeest. Gefeliciteerd dames! (Foto: ingestuurd door Debbie de Best)

Foto 3: Respect!

Waar en op welk niveau je ook speelt, sportiviteit hoort altijd voorop te staan. Wat dat betreft geeft Tjeerd van der Zwaan, verdediger van Foreholte, het goede voorbeeld. Na een blessurebehandeling reikt hij arbiter Gossen de hand. Respect! (Foto: gemaakt en ingestuurd door Jeannette Dijkstra)


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)