Erwin Friebel vertrekt na een seizoen alweer bij Quick Boys. De 31-goalie gaat aan de slag bij Scheveningen, meldt de topklasser. Friebel kwam afgelopen zomer over van DHC, maar slaagde er niet in een basisplaats op Nieuw Zuid te veroveren. Hij verloor de concurrentiestrijd van Martijn de Zwart en kwam enkel in bekerverband in actie.

Het vertrek van Friebel betekent de tweede keepersmutatie in de Quick Boys-selectie. Eerder werd bekend dat Patrick de Groot stopt en keeperstrainer wordt. Quick Boys heeft naast De Zwart ook nog Ruben van der Does achter de hand.

Friebel was negen jaar in het betaalde voetbal actief bij Almere City en RBC. Zijn jeugdopleiding genoot de doelman grotendeels bij ADO Den Haag en Feyenoord.

Transferoverzicht Quick Boys

Blijft: Joey Ravensbergen, Jesse Driebergen, Thom de Vries, Jaap van der Plas, Philippe den Hartog, Jaap van Duijn, Mike Derlagen, Mike Ruijter, Yordi Teijsse, Stefan van der Plas, Antony Bentem, Pascal van der Plas, Milan Hoek (doorlopend contract), Martijn de Zwart (doorlopend contract)

Nieuw: Yuri Guijt (FC Rijnvogels), Robert Steemers (Ter Leede), Delano A Cohen (Zwaluwen), Thom de Vries (Odin ’59)

Vertrekt: Ted Verdonkschot (trainer), Maarten Woudenberg (De Dijk), Harry Zwarthoed (De Dijk), Patrick de Groot (stopt), Tomas Arroyo (Ter Leede), Tommy Bekooij (VVSB)

POPULAIRE BERICHTEN