Een flinke aanwas deze week! En omdat we niet zo goed konden kiezen en iedereen de kans willen bieden op taart van Echte Bakker Ammerlaan, hebben we 6 foto’s waarop gestemd kan worden. De dames uit onze streek zien deze rubriek wel zitten. Wederom zijn ze volop vertegenwoordigd. Maar ook de jeugd uit Katwijk & SJC zien we terug. Tot slot wordt er zelfs gedanst in Katwijk. Dat de beste maar mag winnen!

Stemmen kan via de reacties hieronder, via de mail ([email protected]) of onze sociale media (FacebookTwitterInstagram). Je hebt tot woensdagavond twaalf uur. We zijn benieuwd!

Foto 1 Eerste punten zijn binnen!
meisjes B1De meiden van Ter Leede B1 zijn superblij met hun eerste winstpunten. En wat voor een overwinning! De onbekende tegenstander met 12-0 van het veld geveegd! (foto Ditte Bloemendaal)

Foto 2 It takes two to tango!
Mart SpierdijkVoetballen is af en toe net dansen. Zeker op deze foto! Vooral aandacht voor de linkerhand van Katwijk-speler Mart Spierdijk die hier dansend duelleert met een speler van FC Rijnvogels 2 (foto Wim Ros).

Foto 3 Een nat pak!
2Mogen we even applaus voor Aron Zuijderduijn! Hij zorgde er persoonlijk voor dat de wedstrijd van FC Rijnvogels C2 weer hervat kon worden. Zijn opa Floris Ruwaard legde dit plaatje vast.

Foto 4 SJC – Feyenoord
DSC06451-bewerkt-bewerkt-2SJC werd onlangs 95 jaar en dat werd onder andere gevierd middels deze jubileum wedstrijd tussen SJC E1 en Feyenoord E1. Wellicht staat zien we hier dus wel de nieuwe Jordi Clasie (foto Johanna Wever).

Foto 5 Stoere mannen
IMG_2477Kijk ze zitten! Katwijk E2! De historie en toekomst van VV Katwijk in een plaatje gevangen. Dit kiekje kregen we binnen van Erik van Rijn.

Foto 6 Meiden van de toekomst
image
Deze mag er ook zijn. Voor misschien wel de mooiste tribune uit de streek zien we hier de meisjes F1 van Quick Boys (foto Kees Guyt).

 

 

POPULAIRE BERICHTEN