Weer een overvol oefenprogramma vandaag. VVSB speelde zijn generale repetitie, terwijl de andere clubs middenin hun voorbereiding zitten. 

VVSB – Quick 2-1 (1-0). Doelpunten: Van Niel en S. van der Slot

VVSB heeft zijn voorbereiding positief afgesloten. Een week voor de competitiestart tegen Hercules werd hoofdklasser Quick met 2-1 verslagen. VVSB leidde bij rust met 1-0 door een treffer van Frans van Niel. Quick kwam een kwartier voor tijd langszij uit een strafschop, maar Stijn van der Slot schonk VVSB toch de zege. De Noordwijkerhouters maakten van de gelegenheid gebruik om afscheid te nemen van Koen Bosma, die in Cambodja gaat voetballen.

SJC – Teylingen 7-1. Doelpunten SJC: Steenvoorden (3), Versteden (2), Dhanai en Walter. Doelpunt Teylingen: Van der Voort

Laurens Mouter oefende met Teylingen tegen SJC, de club waar hij de afgelopen jaren de scepter zwaaide. Het was qua uitslag geen prettig weerzien, want het werd – zoals enigszins ingecalculeerd – een grote uitslag. Dorus van der Voort redde bij 5-0 de Sassenheimse eer. Dandy Steenvoorden was met drie treffers de grote man, terwijl Richard Versteden met twee goals ook een flink aandeel had.

SEP – FC Lisse 2-4. Doelpunten:Schaap (2), Verweij en Kuipers

Na de verdienstelijke remise tegen FC Boshuizen speelde de zondagtak van FC Lisse vandaag tegen SEP. De Lissenaren klopten de competitiegenoot van vorig jaar met 4-2. Patrick Schaap (2), David Verweij en Roy Kuipers scoorden

Van Nispen – Hoofddorp 7-0. Doelpunten: Ron Witteman (2), De Jong (2), Rick Witteman, Joeri Nederstigt en Scott Nederstigt

Van Nispen bereikte overtuigend de volgende ronde van de Haarlems Dagblad Cup. De Zilkers klopten de zaterdagtak van Hoofddorp met liefst 7-0. De doelpunten kwamen van Ron Witteman (2), Randy de Jong (2), Rick Witteman, Scott Nederstigt en Joeri Nederstigt. Van Nispen won eerder van Spaarnwoude en verloor van VVC.

Zandvoort – SV Hillegom 2-5. Doelpunten: Beentjes (2), Koning, Van Trigt en Dedel

SV Hillegom komt ook uit in de Haarlems Dagblad Cup en boekte daarin een 5-2 zege op Zandvoort. Spelmaker Ruben Beentjes was tweemaal doeltreffend. Ook Patrick Koning, Jasper van Trigt en Jeroen Dedel scoorden.

POPULAIRE BERICHTEN