VVSB heeft zaterdagavond met 1-1 gelijkgespeeld tegen Harkemase Boys. Nadat de bezoekers in de tweede helft op een 0-1 voorsprong kwamen, was het een kwartier voor tijd Mathieu van den Assem die de gelijkmaker binnenschoot. Hij stond echter pas twintig seconden in het veld.

De aanvaller scoorde ook al in de eerste wedstrijd tegen HSV Hoek. Toen was het alleen pas in de blessuretijd. Beide keren kwam de buitenspeler vanaf de bank in het veld. Door het gelijkspel komen de Noordwijkerhouters na drie wedstrijden op vijf punten. Eerder werd er gelijkgespeeld tegen de ploeg uit Zeeland en vorige week won de ploeg van Richard Plug met 1-3 van FC Lisse.