width=

Peet van der Slot zou in eerste instantie vertrekken bij VVSB, maar kwam later op zijn besluit terug. Geel en paars zit in zijn hart en kan hij niet loslaten. Naast VVSB houdt de verdediger ook van reizen en zijn vriendin. In deze editie van de Insta-rondo zullen we het over de club, de drang om te reizen en zijn broer Stijn hebben. 

Let’s go Chicago 🇺🇸🇺🇸

Een bericht gedeeld door Peet Van der Slot (@peetvdslot) op

Foto 1: Op bezoek bij zijn broer Stijn in Chicago. 

,,Dit was afgelopen zomer. Ik ben toen een week bij hem langs geweest in Chicago. Ik had hem een tijd niet gezien. Momenteel spreek hem vaak en in juni ga ik samen met mijn vriendin bij hem langs. Het is leuk om te zien dat hij het daar naar zijn zin heeft. Ook als je die verhalen hoort dat hij bijvoorbeeld een uitwedstrijd moet spelen in New York en dat alles wordt geregeld.”

,,Ik denk dat het voor mij ook een leuk avontuur zou zijn geweest. De combinatie van voetballen en opleiding is voor hem erg goed. Ik denk dat hij voorlopig nog niet terugkomt. Toen ik er zelf was heb ik ook even op het complex gekeken en even gevoetbald met zijn teamgenoten. In juni studeert hij als het goed is af, dus dan kunnen mijn vriendin en ik mooi de feestjes meepakken. Het zou leuk zijn als we nog een keer samen zouden spelen. Het maakt dan ook niet persé uit waar, maar ik denk dat het nog wel gaat gebeuren.”

Prins & Prinses Carnaval 2019 🎉🎉

Een bericht gedeeld door Peet Van der Slot (@peetvdslot) op

Foto 2: Met zijn vriendin Kelly in Maleisië 

,,Ik kom natuurlijk uit Noordwijkerhout en ik hou van de carnaval. Tijdens de carnaval kreeg ik de hele tijd foto’s gestuurd van iedereen. Als grapje heb ik toen deze foto op Instagram gezet. Heel veel mensen dachten dat ik op dat moment in Maleisië zat, maar dat was niet zo.”

,,Mijn vriendin heet Kelly en we gaan nu 3,5 jaar met elkaar. We houden inderdaad van reizen en we zijn nog van plan om een mooie wereldreis te maken. Althans, dat staat op de planning. We hebben elkaar ontmoet op het Leids ontzet en nu wonen we honderd meter van de kroeg waar we elkaar hebben ontmoet. Maar nog even over Maleisië, ik ben toen 3,5 week daar geweest. Ik kan het iedereen aanraden om Maleisië een keer te bezoeken.”

💪💪💪

Een bericht gedeeld door Peet Van der Slot (@peetvdslot) op

Foto 3: Samen met zijn teamgenoten voorafgaand aan de halve finale tegen FC Utrecht. 

,,Ons succes in de beker heeft onwijs veel impact gehad. Dat merk je eigenlijk nu pas. Toen we er middenin zaten leek alles heel ‘normaal.’ Het was ook echt een mooie tijd, we leefden rond de wedstrijd tegen FC Utrecht een beetje als profvoetballer. Het was vooral mooi om te spelen in een volle Galgenwaard.”

,,Het mooie aan deze foto was ook dat we allemaal met gespannen koppies op de foto stond. We genoten er toen echt van. Het was ook uniek dat er toen anderhalf miljoen mensen naar de wedstrijd tegen FC Utrecht keken. Ik weet nog dat we toen met 0-0 de rust ingingen en dat in de kleedkamer echt als een overwinning hebben gevierd.”

,,Ik denk dat ik dit over vijftig jaar nog moeiteloos kan navertellen. Alles was toen zo nieuw en overweldigend. Nu ik er op terugkijk zijn het echt mooie herinneringen. We voelden toen ook wel dat er een hoop druk op ons stond. Zoveel aandacht hadden we nog nooit meegemaakt. Tot die tijd stonden we altijd in de schaduw van de zaterdagclubs in de streek. Dat is hierna toch wel veranderd.”

,,De wedstrijd tegen FC Den Bosch was de meest bizarre die ik ooit heb meegemaakt. Eigenlijk werden we tachtig minuten lang weggespeeld. In vijf minuten tijd maakten we drie goals, echt bizar. Sven Verlaan speelde toen nog bij Den Bosch en die vertelde toen die bij ons kwam spelen hoe het daar toen werd beleefd. Zo mooi als het toen was, zal het denk ik nooit meer worden. Niet alleen als voetballer was dit een mooi avontuur, maar ook als mens.”

De Insta-rondo van Peet van der Slot. 

Foto: Orange Pictures.

 POPULAIRE BERICHTEN