Jaap van Duijn heeft zijn toekomst verbonden aan Quick Boys. De 23-jarige Katwijker heeft zijn contract met twee seizoenen verlengd, meldt de club dinsdag. Van Duijn keerde aan het begin van het seizoen voor de tweede keer terug bij de club waar hij begon met voetballen. De buitenspeler had met vijf goals en tien assists een flink aandeel in de huidige derde plaats van Quick Boys in de Hoofdklasse A.

Van Duijn is dus bezig aan zijn derde periode op Nieuw Zuid. De buitenspeler begon met voetballen in de jeugd van Quick Boys, maar werd weggekaapt door Feyenoord. Na een controversiële overstap naar PSV keerde Van Duijn in de zomer van 2010 terug bij Quick Boys. In het bewuste seizoen dat de Katwijkers in een beslissingswedstrijd tegen Noordwijk naast de titel grepen, speelde Van Duijn zich in de kijker bij ADO Den Haag.

Van Duijn begon bij de Residentieclub voortvarend en groeide vanwege zijn opvallende haardos uit tot publiekslieveling. Uiteindelijk eindigde het avontuur in mineur. Van Duijn besloot zijn spullen in te leveren, nadat hij was teruggezet naar de amateurs. Na een seizoen degradatievoetbal met Spakenburg is de verloren zoon weer terug bij Quick Boys.

VIDB blikte vorige maand al uitgebreid terug met Van Duijn op de eerste seizoenshelft. Klik hier voor dat interview.

Foto: Hans van Duijn

POPULAIRE BERICHTEN