Jeffrey Winter keert terug bij Rijnsburgse Boys. De 31-jarige spits trainde donderdag alweer voor het eerst met de selectie mee. Winter had zich afgelopen zomer al over laten schrijven naar de Uien en maakte toen met technische man Ed Bos de afspraak dat hij kon aansluiten als hij weer zin had. En zo geschiedde. ,,Ik ben nu 31 en als ik nog wat wil moet het nu, was mijn gedachte en daarom ben ik weer terug bij Rijnsburgse Boys”, zegt hij op de clubsite.

Winter stopte in mei 2012 omdat hij zich op zijn gezin en studie wilde richten. Bovendien was hij het voetbal een beetje zat. Na een toevallige ontmoeting met Ed Bos besloot hij zich afgelopen zomer over te laten schrijven naar Rijnsburgse Boys. Als Winter interesse had, was hij welkom aan de Middelmors. De spits begon vorige maand met trainen onder herstelcoach Arie de Haan.

Omdat Winter op donderdag niet kan trainen vanwege zijn studie zal een basisplaats een moeilijk verhaal worden. ,,Ik weet dat mijn rol beperkt is, maar daar heb ik vrede mee.” Bos laat aan VIDB weten dat een rol als pinchhitter meer tot de mogelijkheden behoort. Zaterdag zit Winter bij de selectie voor het oefenduel tegen Flevo Boys.

Winter speelde eerder voor FC Lisse en IJsselmeervogels en belandde in de zomer van 2010 bij Rijnsburgse Boys. In zijn tweede en laatste seizoen maakte hij achttien competitiegoals. Winter wordt nu weer herenigd met zijn oudere broer Kevin, de aanvoerder van Rijnsburgse Boys.

POPULAIRE BERICHTEN