Rijnsburgse Boys heeft zichzelf een prima uitgangspositie verschaft voor de return van zaterdag tegen Spakenburg. Op de eigen Middelmors werd het 2-1. Jeffrey Jongeneelen was verantwoordelijk voor allebei de Rijnsburgse treffers. Kelvin Maynard had de bezoeker na 20 minuten nog wel op voorsprong gezet. Voor Spakenburg rest hetzelfde scenario als een ronde eerder. Toen begon het team ook met een 2-1 uit-nederlaag.

FC Lisse kwam tegen Harkemase Boys snel op achterstond. Vanaf de penaltystip kon Van der Putten de stand echter al snel gelijktrekken. In het vervolg van de wedstrijd kreeg Lisse de overhand, maar wist het dat niet voldoende uit te buiten. Daarvoor speelde het te slordig. De gasten uit Friesland leken een punt wel prima te vinden. Tien minuten voor tijd mocht Oebele Schokker echter ook van elf meter aanleggen. Hij faalde niet zette de eindstand op het bord.

Rijnsburgse Boys – Spakenburg 2-1 (1-1). Goals: Jongeneelen (2)

Fc Lisse – Harkemase Boys 1-2 (1-1). Goal: Van der Putten (pen)

Morgen een uitgebreid verslag met reacties van beide wedstrijden.