Alle hoofd- en eersteklassers uit onze regio kwamen vandaag in de Districtsbeker in actie. Dat gebeurde met wisselend succes. Zie hieronder de uitslagen en doelpuntenmakers.

Valken ’68 – Katwijk 0-6. Doelpunten: Mengerink (2), Jongeneelen, Van Oijen, Sterling, Susan.

De ‘Katwijkse’ bekertwist tussen Valken ’68 en Katwijk was geen moment een echte wedstrijd. Al na een kwartier was het 0-3, tevens de ruststand. In de tweede helft wist Katwijk nogmaals drie keer doel te treffen. FC Chabab en Forresters zijn de andere groepsopponenten.

SJC – Ter Leede 1-1. Doelpunt SJC: Walter. Doelpunt Ter Leede: Ammerlaan

SJC wist na de oefenwinst op FC Rijnvogels wederom een zaterdaghoofdklasser verdienstelijk partij te bieden. Ter Leede werd in Noordwijk op 1-1 gehouden. De bezoekers kwamen op voorsprong via Vincent Ammerlaan, maar Martijn Walter zorgde voor de puntendeling. De Dijk en Breukelen maken de poule van SJC en Ter Leede compleet.

FC Rijnvogels – Alphense Boys 2-0. Doelpunten: Van Veen en Schaap

Rijnvogels boekte een verdienstelijke bekerzege op Alphense Boys. Op de eigen Kooltuin werd het 2-0. Niels van Veen en Timo Schaap tekenden voor de treffers. FC Rijnvogels treft verder in de poulefase ook RKAVV en Voorschoten ’97, de oude club van trainer Hein van Heek.

Quick – Quick Boys 3-3. Doelpunten: Teijsse, Van Duijn en Woudenberg.

In een doelpuntrijk duel hielden Quick en Quick Boys gelijke tred. De Katwijkers gaven via Yordi Teijsse (zijn vierde in twee duels) en Jaap van Duijn tweemaal een voorsprong uit handen. Quick nam vervolgens ook nog een 3-2 voorsprong, maar Maarten Woudenberg redde vlak voor tijd toch nog een punt voor Quick Boys, dat met GHC en FC Boshuizen verder twee Leidse opponenten treft.

Noordwijk – De Kennemers 1-0. Doelpunt Lomis.

Noordwijk blijft aan de winnende hand, al maakte het tegen De Kennemers nauwelijks indruk. Vijf minuten voor tijd zorgde Mario Lomis voor de verlossing én de nog altijd perfecte score in de voorbereiding na acht duels. Noordwijk is ook ingedeeld bij AFC ’34 en Odin ’59.