FC Lisse moet Kevin Weijers minimaal vier tot zes weken missen. Uit de uitslag van de MRI-scan bleek vandaag dat er een scheurtje zit in de binnenmeniscus van zijn rechterknie. De Lissenaar verdraaide in de warming-up voor het duel met AFC zijn  rechterknie. Aanvankelijk werd gevreesd voor zijn kruisband, maar dat bleef de verdediger bespaard.

,,Ik sprong op, wilde wegsprinten en verdraaide toen mijn knie. Was wel even schrikken natuurlijk. Aan de ene kant ben ik opgelucht dat het niet mijn kruisband is, maar liever was ik natuurlijk niet onder het mes gegaan. Er komt nu een kijkoperatie en afhankelijk van wat ze aantreffen wordt het of weggesneden of gehecht. In dat laatste geval mag ik de knie vier weken niet belasten. Dus dan ben ik er nog wat langer uit.”

Foto: Hubert Habers

POPULAIRE BERICHTEN