FC Lisse moet Kevin Weijers minimaal vier tot zes weken missen. Uit de uitslag van de MRI-scan bleek vandaag dat er een scheurtje zit in de binnenmeniscus van zijn rechterknie. De Lissenaar verdraaide in de warming-up voor het duel met AFC zijn  rechterknie. Aanvankelijk werd gevreesd voor zijn kruisband, maar dat bleef de verdediger bespaard.

,,Ik sprong op, wilde wegsprinten en verdraaide toen mijn knie. Was wel even schrikken natuurlijk. Aan de ene kant ben ik opgelucht dat het niet mijn kruisband is, maar liever was ik natuurlijk niet onder het mes gegaan. Er komt nu een kijkoperatie en afhankelijk van wat ze aantreffen wordt het of weggesneden of gehecht. In dat laatste geval mag ik de knie vier weken niet belasten. Dus dan ben ik er nog wat langer uit.”

Foto: Hubert Habers


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO