Raymon Kuipers is ook volgend seizoen doelman bij Quick Boys. De 33-jarige sluitpost had aangegeven te stoppen met voetballen en bij XerxesDZB te beginnen met een trainerscarrière, maar is daar op teruggekomen. Kuipers kwam begin vorig seizoen over van SHO en begint dus aan zijn tweede seizoen op Nieuw Zuid. Reden voor de onverwachte terugkeer is het feit dat Cor Varkevisser, de beoogde tweede doelman van Quick Boys vorige week afhaakte met een blessure.

,,Toen Gert Aandewiel mij benaderde, hoefde ik niet lang na te denken. Dan kun je geen nee zeggen. Met Quick Boys heb ik een geweldig jaar achter de rug dankzij de staf, spelers en supporters. De Derde Divisie is bovendien een heel mooie uitdaging voor de club. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Ik kijk bovendien uit naar de hernieuwde samenwerking met Patrick de Groot en Martijn de Zwart. Mijn speciale dank gaat ook uit naar XerxesDZB dat zich zeer coulant heeft opgesteld in deze kwestie”, zegt de doelman op de clubsite.

Foto: Hans van Duijn

POPULAIRE BERICHTEN