Ook na drie wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie blijft ADO Den Haag puntloos. De ploeg van trainer Dirk Kuyt verloor met 3-1 bij MVV Maastricht. Door de nieuwe nederlaag staat ADO Den Haag nu laatste in de Eerste Divisie.

De start van de wedstrijd was dramatisch voor de Hagenezen. Al na 15 seconden kwam de thuisploeg op voorsprong. De Maastrichtenaren kwamen nog voor het half uur op 2-0. Thomas Verheydt leek ADO daarna terug in de wedstrijd te brengen met de 2-1. In de tweede helft gooide MVV de deur op slot met nog zo’n twintig minuten voetballen: 3-1.

Kuyt is met de nieuwe nederlaag moeizaam begonnen aan zijn hoofdtrainerschap in Den Haag. Eerder dit seizoen verloor hij met ADO Den Haag van Heracles Almelo (4-0) en FC Den Bosch (0-2). ADO Den Haag komt volgend weekend weer in actie in de Keuken Kampioen Divisie. Dan is Jong Ajax de tegenstander in het eigen Bingoal Stadion.

Archiefoto: Orange Pictures