De samenwerking tussen Joey Lauhouh en FC Rijnvogels stopt aan het einde van het seizoen. Dat laat de Katwijkse hoofdklasser afgelopen zondagmiddag weten. 

Lauhouh kwam twee seizoenen geleden over van ARC en was vorig seizoen vaak zeker van een basisplek op De Kooltuin. Dit seizoen is het een iets ander verhaal: Jimmy Simons liet de rappe buitenspeler slechts vijf maal vanaf de start meedoen.

Zodoende heeft de 22-jarige aanvaller besloten om elders zijn heil te zoeken. Het is nog niet bekend waar Lauhouh komend seizoen speelt.

Het vertrek van de voorhoedespeler is niet het eerste contractnieuws van dit weekend wat betreft de roodhemden. Afgelopen zaterdagmiddag maakte de club bekend dat Lesley Kluivers, Jan de Bruin, Roy van Leeuwen en Niek Ossevoort hun contract hadden verlengd. Ook assistent-trainer Huig Hoek verlengde dit afgelopen weekend zijn verbintenis.

FC Rijnvogels 2019 / 2020

Blijft: Jimmy Simons (trainer), Arie de Vreugd, Luuk Slegt, Jesse Driebergen, Max van Steen, Jan de Bruin, Lesley Kluivers, Roy van Leeuwen, Niek Ossevoort

Nieuw:

Vertrekt: Joey Lauhouh

Foto: Piet van Kampen

Lees ook:Viertal ook komend seizoen te bewonderen op De Kooltuin’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 16 apr.
Districtsbeker
FC 's-Gravenzande4-0Ter Leede 2
Za. 20 apr.
Barendrecht1-1Katwijk
FC Lisse5-0Achilles '29
SJC0-5Eemdijk
DFS Opheusden0-2Ter Leede
TAVV2-5Valken '68
CVC Reeuwijk1-4Van Nispen (zat.)
DWO3-0VVSB (zat.)
Quick Boys2-0Noordwijk
Rijnsburgse Boys3-1De Treffers
Jong Sparta2-1VVSB
Overbos2-7Kagia
TAC '906-1Foreholte
Jong FC Den Bosch2-1FC Rijnvogels
Ma. 22 apr.
Hillegom2-3sv Hoofddorp
ESTO1-1Teylingen
Warmunda3-1Madestein