Ter Leede heeft de achterstand op koploper Noordwijk teruggebracht tot drie punten. De ploeg van trainer Henk Wisman versloeg Nootdorp met 0-2 terwijl de Noordwijkers onderuit gingen tegen Hoek (2-3). Quick Boys boekte een goede 0-3 overwinning op DVS’33.

Quick Boys kwam al binnen twee minuten op voorsprong door een doelpunt van Yordi Teijsse. Vlak voor de thee maakte Reda Kharchouch er 0-2 van. Na de rust tekende Teijsse voor zijn tweede van de middag. Zijn 0-3 was tevens het slotakkoord.

Goede zaken voor Ter Leede
Ter Leede is in de Hoofdklasse nadrukkelijk in de achtervolging op Noordwijk. De club uit Sassenheim versloeg Nootdorp met 0-2 door doelpunten van Ian van Otterlo en Jeffrey Bok. Ter Leede stijgt hierdoor naar de tweede plaats in de Hoofdklasse door puntenverlies van SteDoCo.

Noordwijk ging in eigen huis onderuit tegen Hoek. Voor de rust kwam de ploeg van Kees Zethof op een 0-1 achterstand via een strafschop. In de tweede helft liep Hoek uit naar een 0-3 voorsprong. In de blessuretijd scoorde Noordwijk nog tweemaal via Emiel Wendt en Martijn Le Congé.

Knotsgekke slotfase
Rijnvogels kwam in de eerste wedstrijd onder leiding van Jimmy Simons op voorsprong via Jaap van Duijn. Na de thee scoorde Jodan Boys tweemaal, maar vlak voor tijd leek Ivailo Staal een punt te redden voor de Katwijkers. Jodan Boys trok echter aan het langste eind door direct daarna de 2-3 binnen te schieten.

DVS’33 – Quick Boys 0-3 (0-2)
Goals: Teijsse (3)

Noordwijk – Hoek 2-3 (0-1)
Goals: E. Wendt, Le Congé

Nootdorp – Ter Leede 0-2 (0-1)
Goals: Van Otterlo, Bok

FC Rijnvogels – Jodan Boys 2-3 (1-0)
Goals: Van Duijn, Staal