Ter Leede heeft Achilles Veen in een doelpuntrijke wedstrijd verslagen. De ploeg uit Sassenheim stond in de rust met 1-3 achter maar knokte zich via prachtige doelpunten naar een 4-3 overwinning. Quick Boys herpakte zich van de nederlaag bij Spakenburg door met 0-1 te winnen bij VVOG. Noordwijk zegevierde gemakkelijk op bezoek bij AVV Swift: 0-4.

Ter Leede deed goede zaken door te winnen van Achilles Veen. Het team van Henk Wisman stond binnen tien minuten met 0-2 achter. Marc de Kruijs deed wat terug maar toch stond het halverwege 1-3. Na de thee toonde Ter Leede veel veerkracht. Door een strafschop van Jeffrey Bok en prachtige doelpunten van Oussama Siali en Ian van Otterlo werd het uiteindelijk 4-3.

Opleving onder Jimmy Simons
FC Rijnvogels doet het goed onder Jimmy Simons. In het eerste bedrijf was het Ivailo Staal die het net wist te vinden. De linkspoot tekende vorige week nog voor een hattrick. In de tweede helft kwam Rijsoord terug in de wedstrijd maar het slotakkoord was voor Romano van der Stoep die tweemaal het net wist te vinden.

FC Lisse pakte belangrijke punten door met 3-0 te winnen van Achilles’29. De doelpunten kwamen op naam van Martin van Eeuwijk, Bert Koomen en Boyd Stevens.

FC Lisse – Achilles’29 3-0 (2-0)
Goals: Van Eeuwijk, Koomen, Stevens

VVOG – Quick Boys 0-1 (0-1)
Goals: Maynard

Swift – Noordwijk 0-4 (0-3)
Goals: Reynaers, Westdijk (2), Van Duijn

Ter Leede – Achilles Veen 4-3 (1-3)
Goals: De Kruijs, Bok, Siali, Van Otterlo