FC Lisse heeft zaterdag nagelaten de degradatiekraker bij SC Genemuiden te winnen. Ondanks een overwicht eindigde het in 2-2. Hekkensluiter Genemuiden nam tweemaal een voorsprong, maar via Guido Pauw en Roel de Goede kwam Lisse terug.

Trainer Misha Salden had een wijziging ten opzichte van vorige week tegen Sparta Nijkerk doorgevoerd. Justin Valk verving achterin Kevin Weijers. Toch kwam Lisse opnieuw in de 20e minuut op achterstand. Herman van Dijk scoorde: 1-0. Lisse kwam na 35 minuten terug, via jongeling Pauw. De spits kreeg wederom de voorkeur boven Renaldo Jongebloet en beschaamde het vertrouwen niet.

Vlak na rust kwam Lisse weer op achterstand door een treffer van Tjeerd Korf. Op dat moment stonden de Lissenaren virtueel laatste. Door een treffer van De Goede bleef Lisse dat leed bespaard. Gezien het overwicht en de kansen had Lisse eigenlijk moeten winnen.