Alle regioclubs op zondag kwamen vandaag in actie. Hieronder een overzicht van hun verrichtingen en de doelpuntenmakers.

Vitesse ’22 – VVSB 0-7. Parami (2), Tavilla (2), Bosma, Serbony en Van Laere

VVSB heeft de oefenzege op Rijnsburgse Boys een goed vervolg gegeven. Tweedeklasser Vitesse ’22 werd na een 2-0 ruststand met 7-0 verslagen. Koen Bosma en Giovialli Serbony scoorden voor rust. Maikey Parami (2), Tomas Tavilla (2) en Michael van Laere deden dat de thee.

Foreholte – SJC 1-4. Doelpunten SJC: Danei, Van der Zalm, Van Dam en Ruigrok. Doelpunt Foreholte: Tom Bleiswijk.

Kees Zethof won met zijn nieuwe club SJC van zijn voormalige werkgever Foreholte. Het werd 4-1. ,,Een goede pot, alleen jammer dat ze in de laatste vijf minuten nog twee keer scoorden. Bij ons was het na 75 minuten wel op”, zei Foreholte-coach Marcel IJzendoorn, die Tom Bleijswijk zag scoren. Voor SJC deden James Danei, Stef van der Zalm, Mike van Dam en Timo Ruigrok dat.

FC Boshuizen – FC Lisse zondag 1-1. Doelpunt Lisse: Van Beelen

De zondagtak van FC Lisse – gepromoveerd naar de Tweede Klasse – speelde in zijn eerste oefenwedstrijd verdienstelijk gelijk tegen eersteklasser FC Boshuizen. ,,Een goede wedstrijd”, stelde coach Laurens van der Voort. ,,We zijn lekker begonnen.” Joey van Beelen tekende voor het Lissese doelpunt.

Spaarnwoude – Van Nispen 1-2. Doelpunten Meiland en Van den Berg.

In de strijd om de Haarlems Dagblad Cup boekte Van Nispen een zwaarbevochten zege op Spaarnwoude. Een 1-0 achterstand werd in de absolute slotfase omgezet in een 2-1 overwinning. Sjors Meiland en Walter van den Berg troffen doel.

SV Hillegom – Pancratius 3-1. Doelpunten: De Groot, Dedel, Ryan

SV Hillegom versloeg Pancratius met 3-1. Van die wedstrijd volgt later een apart wedstrijdverslag.

UDO – Teylingen 0-5. Doelpunten: Van der Voort (2), Reef, Van Kesteren en Van der Krogt

UDO en Teylingen waren voornemens drie helften van 45 minuten te spelen. Dit om ook spelers van het tweede in actie te laten komen. ,,Uiteindelijk zijn we halverwege de derde helft gestopt, omdat UDO geen spelers meer had”, vertelde Teylingen-coach Laurens Mouter. Zijn ploeg leidde toen met 4-0 door goals van Dorus van der Voort (2), Martijn Reef en Marco van der Krogt.