Bryan Iliohan en Marios Lomis mogen zich opmaken voor een nieuw Amerikaans avontuur. Laatstgenoemde heeft zich verbonden aan Chattanooga Red Wolves, terwijl Iliohan voor Washington Men’s Soccer heeft getekend.

De 28-jarige Lomis speelde in onze regio voor FC Rijnvogels en Noordwijk, waarna zich voor hem een reeks buitenlandse avonturen aandienden. De spits uit Bennebroek was tussen 2018 en 2022 al in de States actief, voor onder meer North Carolina FC, El Paso en Greenville Triumph. Na periodes in Griekenland en Malta keert Lomis nu terug op USL Championship-level.

Naar de hoofdstad
Iliohan (23) was net een halfjaar terug uit de States, na sinds medio 2020 voor de California Baptist University te hebben gespeeld. Hij sloot aan bij VVSB, waar hij een vaste rol als invaller had. De zoon van oud-FC Lisse-spits Dennis Iliohan maakte in april zijn vertrek kenbaar en heeft nu voor een overstap naar de hoofdstad van de VS gekozen.

Op Instagram spreekt Iliohan over the ‘Last Dance’, daarbij verwijzend naar de beroemde documentaire over Michael Jordan.

Lees ook: Iliohan terug op Nederlandse bodem: ‘Het is een prachtig avontuur geweest’
Check ook: Vloggen in Amerika: Marios Lomis vs Stijn van der Slot

POPULAIRE BERICHTEN