[slideshow_deploy id=’45842′] In een onderhoudende wedstrijd hebben Noordwijk en Quick Boys met 1-1 gelijkgespeeld. Noordwijk scoorde voor de thee, Quick Boys deed dat erna. Westdijk opende de score door vanuit een lastige hoek toch binnen te werken. Gillissen trok de score een kwartier voor tijd gelijk door Amezrine in de verre hoek te passeren, na een misverstand in de Noordwijkse verdediging.

In een interview eerder vandaag gepubliceerd, stelde Corneille nog dat zijn team makkelijk mee zou kunnen in de Derde Divisie. Tegen Derde Divisionist Quick Boys was Noordwijk in de eerste helft de bovenliggende ploeg. Na rust kwamen de Katwijkers echter sterk terug. Uiteindelijk konden beide ploegen goed leven met een gelijkspel.

Noordwijk – Quick Boys 1-1(1-0). 26. Westdijk 1-0, 72. Gillissen 1-1

Noordwijk: Amezrine, Manuputty, Le Congé, Metin, Brocker, Goncalves, Hoogerwaard, Dorothea, Westdijk, E. Wendt, Lomis
Quick Boys: Kuipers, Hamdani, Bentem, D. vd Plas, Groot,J. vd Plas, A Cohen (c), Hoek, Den Hartog, Kabasele, Steemers

Archieffoto: Hans van Duijn.