Weer veel oefenduels vandaag. Noordwijk en Valken ’68 bleven ongeslagen. Lisse verloor ook zijn derde oefenduel, terwijl Ter Leede en Rijnsburgse Boys wel wonnen.

VV Noordwijk – SC Joure 3-0 (0-0). Doelpunten: Splinter (2) en E. Wendt

VV Noordwijk blijft uitstekend op dreef in de oefencampagne. De nieuwe coach Oscar Alkemade zag zijn ploeg ook de vijfde oefenwedstrijd winnen. SC Joure werd op de Duinwetering met 3-0 verslagen. Noordwijk nam pas diep in de tweede helft afstand door goals van Maurits Splinter (2) en Emiel Wendt.

Rijnsburgse Boys – Haaglandia 5-2 (4-1). Doelpunten Ignacio (4) en Hessing

Het spel was niet groots, maar toch klopte Rijnsburgse Boys ruimschoots de zondagtak van Haaglandia. Mede voor vier goals van Raily Ignacio werd het 5-2. De score was geopend door Jeroen Hessing. Een van de tegendoelpunten kwam van Remon van Bochoven, voormalig spits van Rijnsburgse Boys.

FC Lisse – AFC 0-1 (0-0).

FC Lisse verloor ook zijn derde wedstrijd en bleef wederom zonder treffer. AFC zegevierde in Lisse met 0-1 door een treffer van Joshua Patrick in de 52e minuut. Vanavond volgt op de site een uitgebreid verslag. Lisse ging eerder onderuit tegen FC Volendam (0-4) en Jong FC Groningen (0-6).

Ter Leede – Jodan Boys 1-0 (0-0).  Doelpunt: Steemers

Ter Leede tankte na twee nederlagen weer vertrouwen door Jodan Boys met 1-0 te verslaan. Robert Steemers scoorde in de tweede helft de enige goal. De Sassenheimers begonnen de voorbereiding met een zege op Boshuizen, maar slikten daarna nederlagen tegen ADO ’20 (0-1) en Kon. HFC (2-3)

Valken ’68 – GHC 3-0 (1-0). Doelpunten: Van der Toorn, Paap en Schaap

Na de overwinning bij UVS won Valken ’68 ook zijn tweede oefenwedstrijd. Competitiegenoot GHC werd door de kersverse eersteklasser met 3-0 verslagen. Dick van der Toorn scoorde in de eerste helft en Corstiaan Paap en Dico Schaap na rust.

Katwijk en FC Rijnvogels deden mee aan het Zilveren Trawler Toernooi en Quick Boys aan het Vallei en Rijn Toernooi. Daarover schreven we een apart artikel. Klik daarvoor hier.