Noordwijk heeft de voorsprong op de achtervolgers vergroot door een 3-0 overwinning op Argon. Kees Zethof en zijn mannen staan nu zes punten los. Competitiegenoot Ter Leede haalde uit tegen Smitshoek. Oussama Siali was met drie treffers de grote man. 

Noordwijk deed dus goede zaken. Het eerste doelpunt van de wedstrijd kwam na een kwartier spelen op naam van topscorer Tjeerd Westdijk. Na de rust kon Martijn le Congé vanuit een strafschop de 2-0 op het scorebord zetten en Nick van Staveren bepaalde de eindstand in de laatste minuten op 3-0.

Na rust het gaspedaal ingedrukt
Competitiegenoot Ter Leede herpakte zich na de nederlaag van vorige week tegen concurrent Achilles Veen. Hoewel de ploeg van Henk Wisman al na tien minuten op een 0-1 achterstand kwam, werd er uiteindelijk toch met grote cijfers gewonnen. Oussama Siali zette nog voor rust de 1-1 op het scorebord. Na de thee waren de roodgelen helemaal los en via doelpunten van Jeffrey Bok (2) en nogmaals twee van Siali werd het uiteindelijk 5-1.

FC Rijnvogels heeft de welkome overwinning van vorige week geen vervolg weten te geven. Het team van Hein van Heek verloor met 2-0 van Hoek, dat afgelopen week nog FC Lisse wist uit te schakelen via de veelbesproken strafschoppenserie.

Half dozijn volgeschoten
Eersteklasser Valken ’68 haalde hard uit op bezoek bij Voorschoten’97. Al binnen vijf minuten kon Chris de Lange de score openen. Vlak daarna was het Robbert van Delft die de 0-2 binnen mocht schieten vanuit een strafschop. Nadat de keeper van Voorschoten’97 ook nog met rood het veld moest verlaten, kon het helemaal niet meer mis voor Valken’68. De ploeg won uiteindelijk met 1-6.

Kagia kon het vandaag niet bolwerken tegen Koudekerk, de ploeg verloor met 0-1.

Argon – Noordwijk  0-3 (0-1) Goals: Westdijk, Le Congé, Van Staveren

Ter Leede – Smitshoek 5-1 (1-1) Goals: Siali (3), Bok (2)

Hoek – FC Rijnvogels 2-0 (0-0)

Voorschoten’97 – Valken’68 1-6 (0-4) Goals: De Lange, Van Delft (2), M. van der Plas (2), Van Beelen

Kagia – Koudekerk 0-1 (0-1)

Lees ook: Veerkrachtig Quick Boys pakt volle buit in blessuretijd Bekijk ook: Koploper Katwijk loopt uit, welkome zege voor Rijnsburgse Boys Foto: Hans Schalk


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC2-2Foreholte
Van Nispen (zon.)2-2Spaarnwoude