De derby Noordwijk – Quick Boys heeft geen winnaar gekregen. Op Sportpark Duinwetering werd het 1-1. Tommy Bekooij bracht de bezoekers in de eerste helft op voorsprong. Nick van Staveren schoot Noordwijk met z’n elfde competitietreffer in de tweede helft op gelijke hoogte. Daar bleef het verder bij. Bij de Katwijkers maakte Kevin Jansen z’n basisdebuut.

In Amsterdam kreeg Rijnsburgse Boys een flinke dreun te verwerken. Op Sportpark Goed Genoeg werd het 6-3 voor de thuisploeg. Voor de Rijnsburgers scoorden Jeffrey Jongeneelen en de van een schorsing teruggekeerde Joël Tillema. Een voorzet van Jordy Strooker belandde ook nog via de Amsterdamse doelman in één keer in de goal.

Valken ’68 pakte in De Zilk de koppositie in de Tweede Klasse C. De Valkenburgers wonnen zelf met 1-2 van Van Nispen (zat.) en zagen dat DSO verloor van SVC ’08. In diezelfde competitie ging Kagia hard onderuit. Tegen Berkel werd het 7-3(!).

Noordwijk – Quick Boys 1-1 (0-1)
Goals: Van Staveren (Noordwijk) / Bekooij (Quick Boys)

AFC – Rijnsburgse Boys 6-3 (2-2)
Goals: Jongeneelen, Tillema, eigen doelpunt

FC Lisse – Sparta Nijkerk 1-0 (1-0)
Goals: Klijbroek

FC Rijnvogels – AZSV (1-2)
Goal: Driebergen