Jonna van de Velde is het seizoen bij Ajax Vrouwen gestart met een 3-1 overwinning op FC Twente. De Noordwijkerhoutse kwam met haar ploeggenoten wel vroeg op achterstand, maar wist dat in de eerste helft nog om te buigen. De 3-1 eindstand was bij rust bereikt. De oud-speelster van VVSB deed ruim tachtig minuten mee. Het verlies van FC Twente betekent dat oud-Kagia-speelster Renate Jansen het seizoen in mineur begint.

De Vrouwen Eredivisie krijgt dit jaar een stuk meer exposure. Betaalzender FOX Sports heeft zich voor vier jaar verbonden aan de vrouwencompetitie. Dat betekent dat FOX Sports elke zondag een wedstrijd uit de Vrouwen Eredivisie live gaat uitzenden. Ajax en FC Twente hadden zondag de primeur.

Daarnaast zendt NOS elke zondagavond in de Studio Sport-uitzending van 18.10 uur een samenvatting van het liveduel uit. Ook zal er zo nu en dan live in de zondagmiddaguitzending van Studio Sport een wedstrijd te zien zijn.


Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Potig’ VVSB mist nog de juiste balans (plus audio en video)


Sorry, mogen we nog even jouw aandacht?

Ook Voetbal in de Bollenstreek wordt keihard getroffen door de coronacrisis. De inkomsten zijn zwaar gedaald, terwijl we wel doorgaan met schrijven. We gaan geen geld vragen voor artikelen. Maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

Thanks! 


POPULAIRE BERICHTEN