Voor Quick Boys zit het bekeravontuur erop. De Katwijkers gingen met 4-3 onderuit bij FC ’s-Gravenzande, de hekkensluiter van de Hoofdklasse B.

Quick Boys startte zonder Jaap van Duijn, Anthony Benthem en Martijn de Zwart in de basis. Tommy Bekooij nam de plek in van de zwaar geblesseerde Philippe den Hartog. De Leidenaar werd na een kwartier uit de wedstrijd getrapt en moest noodgedwongen plaatsmaken voor Thom de Vries.

Quick Boys boog door goals van Mike Ruijter en Jeroen Ketting een 1-0 achterstand om in een 1-2 voorsprong. Na de rust ging het fout. De thuisploeg scoorde binnen tien minuten driemaal en liep uit naar 4-2. De bezoekers kwamen door een eigen doelpunt nog wel terug in de wedstrijd, maar wisten in overtal – Darlison Gerardus kreeg zijn tweede gele kaart – de gelijkmaker niet meer te produceren.