De selectie van Rijnsburgse Boys voor volgend seizoen begint langzamerhand vorm te krijgen. In navolging van Martin van Eeuwijk en Raily Ignacio heeft ook Marvin Wijks voor twee jaar bijgetekend. De 29-jarige buitenspeler kwam afgelopen zomer over van FC Emmen. Wijks speelde eerder voor onder meer Haarlem, Sparta en Emmen.

Met zijn contractverlenging lijkt Wijks het betaalde voetbal uit zijn hoofd gezet te hebben. Begin december stelde Wijks in een interview met VIDB dat hij voor zijn gevoel nog niet klaar was bij de profs. Een kleine twee maanden later is hij van gedachten veranderd. ,,Een nieuwe stap naar de Jupiler League zie ik helemaal niet zitten, dat is naar de toekomst voor mij niet meer interessant”, zegt hij op de clubsite.

Wijks: ,,Organisatorisch doet Rijnsburgse Boys niets onder voor de Jupiler League. Sterker nog, ik denk dat het bij een aantal BVO’s veel meer rommelt, in Rijnsburg is het binnen de club veel rustiger en stabieler.”

In totaal liggen nu acht spelers vast. Naast Ignacio, Van Eeuwijk en Wijks tekende ook Danny van der Vijver bij. Hij deed dat voor één seizoen. Richard van Nieuwkoop, Resham Sardar en Jeroen Hessing liggen vast omdat zij zich vorig seizoen voor twee jaar verbonden aan Rijnsburgse Boys. Aanwinst Renee Troost tekende vorige week een contract voor tweeënhalf jaar.

Foto: Hans Heemskerk

POPULAIRE BERICHTEN