SV Hillegom is voor de achtste keer dit seizoen in competitieverband op een gelijkspel blijven steken. Het werd zondag op de Zanderij 1-1 tegen Velsen.

Beide ploegen waren voor rust redelijk aan elkaar gewaagd, waarbij de meeste kansen voor SV Hillegom waren. Toch waren het de bezoekers die op slag van rust de leiding namen: 0-1.

In de tweede helft ging vol overgave van start om de opgelopen schade te repareren. Dat lukte ten dele. In de 58e minuut rondde rechtsback Tijs Knapp een zelf opgezette aanval af: 1-1. De assist was daarbij van Dilano Wegkamp.

SV Hillegom wilde meer en had ook mogelijkheden daarop, maar gescoord werd er niet meer.

SV Hillegom – Velsen 1-1 (0-1)
Goal: Thijs Knapp

Archieffoto: Boudewijn van der Neut