Voormalig coach van VVSB, Marcel Keizer, heeft een nieuwe club gevonden. De Noord-Hollander wordt volgend seizoen trainer van Jong Ajax, dat uitkomt in de Jupiler League. Keizer komt over van SC Cambuur, waar hij in februari instapte en degradatie niet meer kon afwenden. 

Keizer keert terug op vertrouwd en bekend terrein. De neef van Ajax’ icoon Piet doorliep de jeugdopleiding van de Amsterdammers en speelde er een handvol duels in de hoofdmacht.

Twee mooie opties
,,Het werken bij een topclub met top jeugdspelers is een geweldige uitdaging”, zegt Keizer donderdag op de clubsite van Ajax. ,,Het was een keuze tussen twee mooie opties, want Cambuur is ook een heel mooie club. Ajax is de club waar ik ben begonnen. Het technische plaatje bij Ajax en het werken met jeugdspelers die profvoetballer in de top willen worden, is voor mij een belangrijk item geweest om voor Ajax te kiezen.”

Keizer was in het seizoen 2011-2012 trainer van VVSB en eindigde met de Noordwijkerhouters als elfde in de zondagse Topklasse. Vervolgens was hij ook werkzaam voor Telstar, SC Cambuur (als trainer en als technisch directeur) en FC Emmen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)