Z’n debuutjaar bij VVSB was goed. Vol met potentie. Pas 19 jaar en al aartsgevaarlijk op de flanken van de Noordwijkerhoutse voetbalploeg. Dit jaar moet die hoopvolle start een vervolg krijgen bij de paars-gelen. Snel op de eerste meters en scherp voor de goal: Loyd van der Wilden.

Hij voegt zich toe aan het nu al ontzettend gave rijtje van trainers bij de VIDB Voetbaldagen op 24 en 25 oktober op Sportpark Middelmors in Rijnsburg. Samen met Yordi Teijsse (AFC) en Denzel James (vv Noordwijk) gaat Loyd van der Wilden met jou aan de slag om jou een nog betere voetballer te maken.

Van der Wilden speelde in zijn jeugd bij ADO Den Haag en Feyenoord. Het toffe is dat hij ook nog bij de mannen van Play2Improve geregeld traint om zelf een nog betere voetballer te worden. En wisten jullie dat deze voetballer ook nog bekend is geworden van televisie? In september deed hij mee aan Hollands Next Topmodel. Gaaf toch?

Volgende week maken we trouwens ook nog de laatste trainer bekend. Dan denken wij dat wij een mooi rijtje van vier trainers hebben om jullie alleen nog maar beter te maken!

Ben jij een tussen de 6 en 14 jaar ? Jongen of meisje? Kom lekker ook naar de VIDB Voetbaldagen op 24 en 25 oktober op Sportpark Middelmors. De voetbaldagen worden verzorgd door onze partner Play2Improve. We besteden ook nog aandacht aan gezond eten. Horesca Horecavo verzorgt de beide dagen een gezond lunchpakket, zodat jij genoeg energie hebt om de hele dag achter de bal aan te blijven rennen.

Oké, alles nog even één keer op een rijtje:

Informatie
Datum: 24 en 25 oktober 2018
Tijd: 9.30 – 16.00 uur (beide dagen)
Locatie: Sportpark Middelmors
Inschrijfkosten: € 85,-

Bij het inschrijfgeld zit een volledig tenue (sokken, broekje, shirtje) en een supergezonde lunch inbegrepen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 16 feb.
Noordwijk2-3ODIN'59
FC Lisse2-0SJC
RKAV Volendam2-1Ter Leede
Achilles Veen2-4FC Rijnvogels
Valken '682-1DoCoS
Van Nispen (zat.)1-1Blauw-Zwart
VVSB (zat.)1-0Nieuwkoop
Pancratius3-5Kagia
Kozakken Boys2-1Rijnsburgse Boys
Quick Boys2-1SteDoCo
VVSB1-3Katwijk
Zo. 17 feb.
Zeeburgia14.00Hillegom
Foreholte14.00GDA
Teylingen14.00KDO
WVC14.00Van Nispen (zon.)
Voorschoten '9714.00Warmunda