SJC is in en tegen Silvolde uit een geslagen positie teruggekomen. De Noordwijkers stonden na vijftig minuten met 2-0 achter, maar wonnen in de slotfase met 2-3. Ook Hillegom heeft zondagmiddag een achterstand goedgemaakt tegen s.v. Hoofddorp. De Hillegommers stonden met 1-0 achter bij rust, maar wonnen ook hun derde wedstrijd van het seizoen in de Eerste Klasse: 1-2.

Sowieso werd het een goede middag voor de zondagclubs in de Bollenstreek. Foreholte pakte de eerste driepunter van het seizoen. De Voorhouters wonnen in eigen huis met 4-1 van Foreholte. Sam Lemmers scoorde twee keer, ook Tjeerd van der Zwaan trof twee keer het doel. Teylingen won met 0-1 bij Schoten dankzij een goal van Lasse van Wijk. De ingevallen doelman Davey Braggaar (Wessel Zonjee haakte na een kwartier af) eiste nog een hoofdrol op door een penalty te stoppen van de thuisploeg.

Silvolde – SJC 2-3 (1-0)
Goals: Hoogervorst, Haasnoot, eigen doelpunt

Hoofddorp – Hillegom 1-2 (0-1)
Goals: Bekkach, Ryan

Foreholte – Altior 4-1
Goals: Lemmers (2), Van der Zwaan (2)

Schoten – Teylingen 0-1 (0-0)
Goals: Van Wijk