Een volle zaterdag met veel oefenduels vandaag. Quick Boys kwam voor het eerst in actie en boekte een oefenzege op Westlandia: 1-2. De goals kwamen van nieuwkomers Danny van den Meiracker en Ravelino Junte.

Ook VVSB noteerde een eerste oefenzege: Regioteam Zuid-Holland werd met 6-0 verslagen. FC Lisse en Noordwijk speelden voor eigen publiek gelijk tegen respectievelijk DEM en ODIN ’59. Rijnsburgse Boys ging voor eigen publiek onderuit tegen Hercules (1-2), terwijl Ter Leede – ondanks een 0-2-voorsprong bij rust – een flinke nederlaag ondanks leed tegen ARC: 6-3.

Katwijk deed mee aan het Visserij Toernooi in Velsen en speelde tweemaal gelijk. Tegen Kon. HFC werd het 1-1 (vrije trap van Mukhtar Suleiman) en vervolgens tegen Telstar 0-0. De wedstrijden duurden tweemaal dertig minuten.

FC Lisse – DEM 3-3 (2-1)
Goals: J. Zwetsloot, M. van der Meer, Stroo

Noordwijk – ODIN ’59 0-0

Westlandia – Quick Boys 1-2 (1-2)
Goals: Van den Meiracker, Junte

Rijnsburgse Boys – Hercules 1-2 (1-1)
Goal: Zeldenrust

ARC – Ter Leede 6-3 (0-2)