Opnieuw heeft Quick Boys zich geroerd op de transfermarkt. Anthony van Bentem (24) komt over van Xerxes DZB. De rechtsbenige centrale verdediger speelde de afgelopen twee jaar voor de roemruchte club uit Rotterdam. Daarvoor was de Rotterdammer twaalf jaar actief op Het Kasteel en verdedigde daar de clubkleuren van Sparta. VIDB sprak kort met  de nieuwe aanwinst van de Katwijkers.

,,Het eerste contact was er twee weken geleden. Ik heb daarna onder andere een gesprek gehad met de trainer Ted Verdonkschot. Dat klikte goed. Naast het inhoudelijke aspect over het voetballende gedeelte was er ook direct humor. Die mix sprak me aan.”

Van Bentem geeft ook aan toe te zijn aan een volgende stap. ,,Ik ben net 24 geworden, een mooie leeftijd om een nieuwe stap te maken. Quick Boys is natuurlijk, ondanks dat ze nu nog op hetzelfde niveau als Xerxes spelen, een grote club. Het zou helemaal top zijn wanneer ze promoveren. In de Topklasse ken ik een hoop jongens waar ik in mijn tijd bij Sparta mee of tegen heb gespeeld. Neemt niet weg dat ik geen moment getwijfeld heb. Dat het binnen twee weken beklonken was, zegt  in principe genoeg.”

POPULAIRE BERICHTEN