Vandaag ook transfernieuws vanaf de Middelmors. Quincy van de Leuv speelt ook volgend seizoen bij Rijnsburgse Boys, zo is op de website van de club te lezen. Van de Leuv, 22 jaar, kwam vorig jaar over van FC Volendam en kende een moeizame start bij de Uien. Na zijn basisplaats in en tegen IJsselmeervogels speelde hij voornamelijk in het tweede elftal, bewees daar zijn waarde en verlengde daarmee zijn verblijf in Rijnsburg.

In een reactie laat de 22-jarige aanvaller weten dat hij gebrand is komend seizoen te laten zien wat hij kan: ,,Rijnsburgse Boys heeft de echte Quincy van de Leuv nog niet gezien. Ik wil graag aanvallend spelen. Links, rechts, achter de spitsen, in de spits, ik wil spelen waar de trainer en het team me nodig hebben. Ik wil graag topfit in de voorbereiding direct meedraaien en ik ben pas tevreden als ik volgend seizoen een goed aandeel heb in de successen.”

Foto: website Rijnsburgse Boys

POPULAIRE BERICHTEN