René Ras keert terug op het oude nest bij Van Nispen. Hij wordt de nieuwe trainer van de hoofdmacht. Ras, momenteel coach van Nicolaas Boys, volgt in De Zilk zijn goede vriend Stephan Spruijt op.

Ras genoot zijn jeugdopleiding bij Van Nispen en was vervolgens enkele jaren actief in de hoofdmacht. Ras maakte vervolgens furore bij FC Lisse, maar sloot zijn actieve carrière bij zijn jeugdliefde af. Hij trainde later ook nog de A-junioren van Van Nispen.

De derde klasse A, waarin Van Nispen momenteel uitkomt, is bekend terrein voor Ras. Hij was meer dan tien jaar onafgebroken werkzaam in deze afdeling, Ras diende achtereenvolgens Foreholte, Teylingen, FC Lisse (zondag) en Alkmania. Met Nicolaas Boys speelt hij momenteel in de voor hem vreemde 3B.

Promovendus Van Nispen staat momenteel tiende in 3A. De selectie gaf onlangs bij het bestuur aan toe te zijn aan een nieuw gezicht voor de groep. Vervolgens werd besloten de samenwerking met Spruijt aan het einde van het seizoen te stoppen. Spruijt is bezig aan zijn vierde jaar bij Van Nispen.

POPULAIRE BERICHTEN