René Ras keert terug op het oude nest bij Van Nispen. Hij wordt de nieuwe trainer van de hoofdmacht. Ras, momenteel coach van Nicolaas Boys, volgt in De Zilk zijn goede vriend Stephan Spruijt op.

Ras genoot zijn jeugdopleiding bij Van Nispen en was vervolgens enkele jaren actief in de hoofdmacht. Ras maakte vervolgens furore bij FC Lisse, maar sloot zijn actieve carrière bij zijn jeugdliefde af. Hij trainde later ook nog de A-junioren van Van Nispen.

De derde klasse A, waarin Van Nispen momenteel uitkomt, is bekend terrein voor Ras. Hij was meer dan tien jaar onafgebroken werkzaam in deze afdeling, Ras diende achtereenvolgens Foreholte, Teylingen, FC Lisse (zondag) en Alkmania. Met Nicolaas Boys speelt hij momenteel in de voor hem vreemde 3B.

Promovendus Van Nispen staat momenteel tiende in 3A. De selectie gaf onlangs bij het bestuur aan toe te zijn aan een nieuw gezicht voor de groep. Vervolgens werd besloten de samenwerking met Spruijt aan het einde van het seizoen te stoppen. Spruijt is bezig aan zijn vierde jaar bij Van Nispen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)