Rijnsburgse Boys heeft dinsdagavond het oefenduel met RKVV Velsen met 3-1 gewonnen. De ploeg van Henk Wisman blijft na een eerder gelijkspel tegen VVSB (2-2) en een overwinning op Ter Leede (3-1) zodoende voorlopig ongeslagen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Max Hudepohl was met een hattrick de gevierde man bij de thuisploeg.

Op Sportpark Middelmors Hudepohl na negen minuten al de openingstreffer van de avond. Na iets meer dan een half uur spelen kwamen de bezoekers op gelijke hoogte. Micha Plug schoot raak vanaf elf meter na een overtreding in de eigen zestien van Dennis van der Plas. In de tweede helft maakte Hudepohl z’n tweede treffer en zette hij daarmee Rijnsburgse Boys ook weer op voorsprong. De derde werd gemaakt door Dani van der Moot. Daarmee was de koek nog niet op. Hudepohl maakte z’n derde treffer en ook nieuwkomer Bram de Bruin deed nog een duit in het zakje.

Rijnsburgse Boys – Velsen 5-1 (1-1)
Goals: Hudepohl (3), Van der Moot, De Bruin

Archieffoto: Hans Heemskerk