HHC Hardenberg heeft op harde wijze een einde gemaakt aan de ongeslagen reeks (7 wedstrijden) van Rijnsburgse Boys. Pieter Mulders en zijn mannen stonden na het eerste bedrijf op een 0-1 achterstand maar na rust ging het hard. HHC Hardenberg won met 1-6.

De bezoekers kwamen in de achttiende minuut op voorsprong. Hoewel Rijnsburgse Boys een aantal mogelijkheden had om op gelijke hoogte te komen, bleef de 0-1 tot aan de thee op het scorebord staan. Drie minuten na rust scoorde HHC Hardenberg direct de 0-2.

Daarna ging het hard en liepen de bezoekers uit naar 0-5. Het was Joel Tillema die met zijn treffer de Rijnsburgse eer enigszins wist te redden. Het slotakkoord was voor HHC Hardenberg, 1-6. Ondanks de nederlaag blijft Rijnsburgse Boys wel op de derde plek staan. Concurrent GVVV verloor namelijk van de Koninklijke HFC.

Rijnsburgse Boys – HHC Hardenberg 1-6 (0-1)
Goal: Tillema

Archieffoto: Hans Heemskerk